Dues empreses santcugatenques viatgen al Marroc i Mauritània amb la Cambra


  • Comparteix:

Les empreses vallesanes s'han entrevistat amb empresaris nord-africans / Foto: Cambra de Terrassa

Les empreses vallesanes s'han entrevistat amb empresaris nord-africans / Foto: Cambra de Terrassa

Les empreses santcugatenques Eurofragance i Europastry participen fins dimarts vinent en una missió comercial al Marroc i Mauritània per establir nous contactes de negoci. El viatge està organitzat per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa i hi participen un total de set empreses catalanes, totes elles interessades a iniciar relacions comercials al mercat nord-africà.

Els empresaris han marxat aquest dimarts acompanyats per la Cambra i tornaran dimarts vinent. Durant una setmana, les set empreses que participen en la missió comercial es trobaran amb empresaris locals, principalment a Casablanca i Nuakchot.

La d'enguany és la cinquena delegació de la Cambra que viatja al Marroc i la primera que ho fa a Mauritània.

Les empreses santcugatenques que han fet aquest viatge comercial al Marroc i Mauritània són Eurofragance, dedicada al disseny i fabricació per a perfumeria, cosmètica i ambientació, i Europastry, que produeix i comercialitza aliments.

Aquest viatge forma part del pla d'internacionalització per al 2015 que desenvolupen conjuntament les cambres catalanes i la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.