Obre a Sant Cugat la immobiliària de luxe Coldwell Banker


  • Comparteix:

L'agència s'ubica al carrer de Francesc Moragas

L'agència s'ubica al carrer de Francesc Moragas

Implanten a Sant Cugat una franquícia de la multinacional immobiliària Coldwell Banker, dedicada al sector de luxe. L'agència, que s'ubica al carrer de Francesc Moragas número 7, ha arrencat l'activitat amb sis treballadors i un parc d'una vintena d'habitatges d'alt estànding centralitzats principalment a Sant Cugat.

El director de l'agència local, Miguel Alonso, ha explicat a Cugat.cat que Sant Cugat és un territori amb un alt potencial que ara mateix no està atès. Per això, l'oficina treballarà bàsicament amb immobles del municipi i d'altres poblacions del Vallès Occidental on hi hagi oferta d'aquesta tipologia d'habitatges residencials.

En general, ha explicat Alonso, són immobles amb un preu per sobre dels 500.000 euros i singulars.

Miguel Alonso

Treballem un segment de mercat per sobre dels 500.000 euros, però també podem treballar unitats singulars. No és pel preu, sinó per les característiques de l'immoble.


La multinacional nord-americana Coldwell Banker té una xarxa de 3.200 agències implantades a 52 països i amb 8.400 comercials. Està present a l'Estat espanyol des de fa dos anys, amb agències a Barcelona, Madrid i Balears. La de Sant Cugat és la vuitena seu a l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.