L'economista Christian Felber participa avui als Diàlegs Santcugatribuna


  • Comparteix:

Christian Felber / Foto: UB

Christian Felber / Foto: UB

L'economista austríac Christian Felber participa aquest dimecres en una nova sessió dels Diàlegs Santcugatribuna per parlar de l'anomenada Economia del Bé Comú. L'acte tindrà lloc de nou a onze del matí a la sala de conferències del Museu del Monestir.

Christian Felber explicarà en què consisteix el nou model ètici econòmic que promou, basat en una economia sostenible que sigui capaç d'esdevenir una alternativa al model capitalista i al predomini dels mercats financers. En aquest sentit, l'Economia del Bé Comú proposa canviar les principals normes de l'àmbit econòmic per promoure els valors i comportaments que afavoreixen les relacions humanes. Per aquest motiu es busca redefinir el concepte d'èxit empresarial i econòmic i substituir els paràmetres de mesura monetaris (PIB en el cas dels estats o benefici en el cas de les empreses) per paràmetres que mesurin el grau de satisfacció de les persones en l'economia i la societat.

Nascut l'any 1972, Christian Felber ha estudiat psicologia, sociologia i ciències polítiques a Madrid i Viena. És professor de la Universitat d'Economia de Viena i autor de diversos llibres de temàtica econòmica: '50 suggeriments per a un món més just', 'Nous Valors per a l'economia', 'Anem a salvar l'euro!', 'Canviar tot: Creació d'una economia per al bé comú' i 'Els diners. Les noves regles del joc'. També és responsable del projecte ¡Banc per al bé comú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.