El concurs Yuzz selecciona 16 joves emprenedors santcugatencs


  • Comparteix:

Imatge d'un grup de joves celebrant la seva selecció / Foto: Yuzz.org.es

Imatge d'un grup de joves celebrant la seva selecció / Foto: Yuzz.org.es

El concurs per a emprenedors Yuzz, amb seu local al SC Trade Center, ha seleccionat 16 joves santcugatencs per al programa 2015. Durant cinc mesos, els 900 emprenedors seleccionats als 41 centres repartits per tot l'Estat espanyol rebran formació per convertir la seva idea de negoci en un projecte viable. Els guanyadors aconseguiran finançament, viatges a Silicon Valley i beques per al Fòrum Impulsa.

Yuzz ha publicat a la seva web la llista amb els joves seleccionats a cada un dels seus centres d'emprenedoria. Dels 2.000 aspirants, Yuzz ha escollit 900 emprenedors, entre els quals hi ha 16 santcugatencs. La 6a edició d'aquest concurs repartirà premis valorats en 200.000 euros.

Yuzz està impulsat pel Centre Internacional Santander d'Emprenedoria, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

L'any passat, 20 santcugatencs van participar al concurs i un projecte de disseny de 'drones' va guanyar el Yuzz a Sant Cugat i el seu impulsor, David Matanzas, va viatjar a Silicon Valley, als Estats Units.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.