La producció de la planta de Delphi Sant Cugat no es traslladarà a l'Europa de l'Est


  • Comparteix:

La direcció de Delphi descarta deslocalitzar la producció de la planta de Sant Cugat a Romania, tal com ha denunciat el comitè d'empresa de la fàbrica. Així ho han manifestat els dirigents de la multinacional nord-americana als representants dels treballadors en la reunió anual del comitè europeu que ha tingut lloc a Hongria.

La planta que Delphi està construint a Romania fabricarà el mateix tipus de bombes d'injecció que es fabriquen a la seu que l'empresa té a Sant Cugat. Tot i això, la direcció de la companyia ha assegurat als sindicats que la planta local no està en perill.

Jordi Casas és un dels representants de CCOO a Delphi Sant Cugat que ha assitit a la reunió anual del comitè europeu, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Hongria.

Jordi Casas

La planta de Romania no substituirà a la planta de Sant Cugat.


El comitè d'empresa de Delphi a Sant Cugat temia que la direcció deslocalitzés l'empresa a l'Europa de l'Est. Tot i així, l'equip de direcció assegura que la planta local té la producció assegurada fins al 2010. Després, la seu local continuarà produint, però encara no està clar quina part de la producció es farà des d'aquí i quina des de Romania.

Escoltem Jordi Casas.

Jordi Casas

A partir del 2010, la nostra producció podria estar per sota de les previsions.


Durant la reunió anual del comitè europeu, els representants dels treballadors han subscrit per unanimitat una declaració on es solidaritzen amb la situació de la planta de Delphi a Puerto Real i han exigit a l'empresa que compleixi el compromís del Pla Industrial fins al desembre del 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.