SCC demana a l'Ajuntament que no cobri la taxa d'escombraries als botiguers afectats per les obres


  • Comparteix:

Egea no estarà a la junta de la futura Federació de Comerciants

Egea no estarà a la junta de la futura Federació de Comerciants

Sant Cugat Comerç ha demanat a l'Ajuntament que no cobri la taxa de recollida d'escombraries als comerciants afectats per les obres de l'última fase de vianantització del centre. D'altra banda, la futura Federació de Comerciants de Sant Cugat podria estar constituïda al setembre una vegada s'aconsegueixi un acord en les aportacions econòmiques que haurà de fer cada una de les associacions que composaran la nova Federació.

Sant Cugat Comerç ha traslladat la petició al tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, que segons l'entitat s'ha compromès a estudiar-la. L'associació vol que l'Ajuntament repeteixi el gest de l'any passat, quan va rebaixar el 80% de l'IAE als botiguers afectats per les obres de vianantització del centre. Ara, Sant Cugat Comerç demana que no es cobri la taxa de recollida d'escombraries als comerços del carrer Valldoreix i de l'entorn de la plaça de l'estació. Maria Eulàlia Egea és la presidenta de l'entitat.

Maria Eulàlia Egea

Un cop suprimit l'IAE, l'Ajuntament no ens augmenta la subvenció. Volem que se'ns retiri la taxa d'escombraries per compensar les molèsties de les obres.


D'altra banda, la presidenta de Sant Cugat Comerç ha explicat que totes les associacions de comerciants de la ciutat estan discutint els Estatuts de la futura Federació de Comerciants, que podria constituir-se definitivament després de l'estiu. Segons Egea, el principal entrebanc en les converses són les aportacions econòmiques a la futura Federació, ja que les associacions més petites, assegura, no volen invertir prou.

Maria Eulàlia Egea

El problema és econòmic. Els comerciants no volen invertir prou, i sense diners no es poden fer campanyes.


Maria Eulàlia Egea ha reiterat la seva voluntat de no formar part de la futura junta de la Federació de Comerciants de Sant Cugat, que hauria de tenir, segons Egea, una representació paritària de totes les associacions de botiguers de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.