EsadeCreapolis presenta un programa que vincula estudiants i empreses


Temes relacionats

L'experiència de 20 emprenedores arriba a Esade amb un projecte europeu ( 3/mar/15)

Quatre empreses de Sant Cugat participen al Mobile World Congress ( 2/mar/15)

Esade i l'escola de negocis xinesa Guanghua organitzaran un màster conjunt (30/oct/14)


  • Comparteix:

La sessió tindrà lloc al campus santcugatenc d'Esade

La sessió tindrà lloc al campus santcugatenc d'Esade

Els estudiants de màster d'Esade presentaran aquest dimarts un nou programa impulsat pel centre d'innovació EsadeCreapolis, que vincula el món empresarial i l'acadèmic. L'acte tindrà lloc al Workshop Room del campus de Sant Cugat, de les quatre a les set de la tarda.

La iniciativa és una sessió de 'kick-off' que porta per nom 'Mercats i tendències internacionals' i forma part del programa d'EsadeCreapolis. Es tracta d'un projecte que duran a terme els alumnes internacionals de màster de l'escola de negocis i que està destinat a 20 empreses, pimes i multinacionals inscrites en el programa amb l'objectiu d'obrir nous mercats.

'Mercats i tendències internacionals' pretén oferir unes pràctiques i experiències reals a unes empreses consolidades, vinculant el món acadèmic i el món empresarial. L'objectiu final és impulsar una proposta concreta amb l'ajuda d'un estudiant que coneix en profunditat el país objectiu i que, a més, ofereix una futura oportunitat de treball als alumnes.

La presentació està oberta a totes les empresen interessades en el projecte i tindrà la presència del professor d'Esade Xavier Torra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.