EsadeCreapolis celebra aquest dimarts el 1r Concurs Mundial d'Idees


  • Comparteix:

Esadecreapolis és la seu del 1er Concurs Mundial d'idees / Foto: Santcugat.cat

Esadecreapolis és la seu del 1er Concurs Mundial d'idees / Foto: Santcugat.cat

El 1r Concurs Mundial d'Idees arriba aquest dimarts a l'auditori d'EsadeCreapolis en el marc del Dia Internacional de la creativitat i la innovació. El concurs, organitzat per GlobalMed, l'Ajuntament, Sant Cugat Empresarial i EsadeCreapolis, compta amb la participació de 30 ciutats de 13 països a escala internacional. La jornada amb participació gratuïta té lloc de dos quarts de deu del matí a dues del migdia.

Ideas World Cup és un concurs organitzat amb l'objectiu d'aportar solucions als principals reptes als quals s'enfronta la societat d'avui en dia: l'energia, les comunicacions, el govern i les Smart Cities, els recursos limitats i l'educació.

El programa previst tractarà cinc ponències seguides d'una activitat creativa en cada bloc. A dos quarts de deu del matí donarà el tret de sortida amb una xerrada sobre tècniques creatives, a un quart d'onze del matí tindrà lloc la ponència 'Smart e-Mobility: més enllà del vehcile elèctric', a les onze es parlarà del concepte d'Smart City a Sant Cugat i ja a tres quarts de dotze quines són les infraestructures d'una Smart City.

A dos quarts d'una del migdia prendrà el relleu la ponència 'Renovar-se o morir' sobre virtualització dels destins turístics, i a un quart de dues tindrà lloc una festa creativa que acabarà a les dues amb el lliurament de premis, aquests es distribueixen per la ciutat amb més idees, la millor idea local, i la millor idea global.

La trobada es podrà seguir des de la pàgina web oficial del projecte, que serà l'epicentre de la competició, ja que gràcies a aquesta plataforma qualsevol persona podrà participar, aportar i compartir idees així com seguir en temps real el concurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.