Arrenca el primer 'Datathon' de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell de la cita / foto: Ajuntament

Cartell de la cita / foto: Ajuntament

La ciutat engega aquest divendres, en el Sant Cugat Experience, el procés per millorar la gestió municipal de residus a través de l'anàlisi de dades que proposa el 'Datathon'. És una trobada al SC Trade Center que s'allargarà fins aquest dissabte i que vol crear aplicacions per a dispositius mòbils o altres desenvolupaments que permetin millorar els serveis municipals. La iniciativa arrencarà a les quatre de la tarda.

El 'Datathon' és una trobada oberta que, entre aquest divendres i dissabte, recollirà propostes que permetin crear aplicacions que donin lloc a millores en la gestió municipal dels residus. Els assistents podran accedir a totes les dades municipals d'aquest àmbit i, a partir d'aquestes, proposar mecanismes tecnològics que facilitin els serveis ciutadans.

La convocatòria és oberta a tothom, especialistes o no en tecnologia. L'únic requisit és un mínim coneixement en desenvolupament d'aplicacions, visualització o anàlisi estadística.

Un jurat, format per tècnics i professionals vinculats al món Big Data, valorarà quina és la millor proposta. Els tres primers guanyadors rebran un premi. Els col·laboradors del 'Datathon' sortejaran entre tots els participants tres 'smartphones'.

L'activitat està organitzada per l'Ajuntament i forma part del programa del Sant Cugat Experience.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.