Ricoh factura 230 milions durant el 2014, un 6'5% més que l'any anterior


Temes relacionats

Ricoh inaugura a Sant Cugat el seu Centre de Serveis Compartits més gran ( 1/des/14)


  • Comparteix:

Exterior de la seu santcugatenca / Foto: Ricoh

Exterior de la seu santcugatenca / Foto: Ricoh

La companyia Ricoh ha tancat l'exercici 2014 amb un volum de facturació de 230 milions d'euros, el que suposa un creixement del 6'5%, respecte l'any anterior. A més, la companyia ha ampliat en un 19% la plantilla que treballa al centre santcugatenc, que ara té prop de 1.000 treballadors.

La companyia Ricoh va tancar el seu exercici fiscal el març d'aquest any amb una facturació de 230 milions d'euros, amb un increment del 6,5% amb relació al volum de negoci del 2013, segons ha explicat el director general de Ricoh, Ramon Martín. També ha destacat que la plantilla ha crescut en un 14% el 2014 fins arribar a prop dels 1.900 treballadors.

Al centre de Sant Cugat, l'increment de la plantilla ha estat del 19% fins arribar a les prop de 1.000 persones. Martín ha avançat que aquesta setmana Ricoh inaugurarà un nou centre de competència digital a Oviedo per desenvolupar la línia de negoci d'implantació de plataformes de venda de productes via 'on line'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.