La santcugatenca Blanca Moreno, nova presidenta d'Ade Vallès


  • Comparteix:

La nova junta directiva de l'associació Ade Vallès / Foto: Ade Vallès

La nova junta directiva de l'associació Ade Vallès / Foto: Ade Vallès

L'associació de dones directives i empresàries Ade Vallès ha renovat la junta directiva que a partir d'ara anirà encapçalada per la santcugatenca Blanca Moreno. L'entitat agrupa empresàries, professionals liberals i directives del Vallès Occidental amb l'objectiu de tirar endavant la seva carrera professional i donar visibilitat a la tasca empresarial desenvolupada per les dones.

Ade Vallès ha renovat la junta directiva de l'associació, que a partir d'ara anirà formada per 10 dones, cinc de les quals són de Sant Cugat. L'entitat ha confirmat el càrrec de presidenta a la santcugatenca Blanca Moreno, en substitució de Montse Vilamitjana. Moreno ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de la nova junta és potenciar el talent femení del territori.

Blanca Moreno

El nostre objectiu és potenciar el talent femení. Pensem que som a un territori molt potent a nivell econòmic i social, on hi ha moltes indústries, empreses i comerç. A la revitalització que hi ha del teixit econòmic i social, les dones hi tenim un paper clau que moltes vegades no queda visibilitzat.


Moreno també ha destacat que un dels reptes als quals s'enfronta l'entitat és 'combatre la corrent que considera que la igualtat entre homes i dones ja està assolida'.

Blanca Moreno

Volem combatre aquella corrent que considera que la igualtat és quelcom superat. Hem d'argumentar que no només no està superat sinó que precisament s'ha de visibilitzar el talent femení.


Per consolidar l'entitat, Ade Vallès organitza el primer dijous de cada mes a Sant Cugat una sèrie de berenars de 'coaching' empresarial per intercanviar experiències i generar sinergies laborals entre les participants, sòcies i convidades. El proper acte serà el 20 de juny amb una caminada que unirà els municipis de Cerdanyola i Sant Cugat. La presentació oficial de la nova junta directiva serà el 9 de juliol amb la celebració del 'sopar-networking' anual a l'Hotel Qgat.

Les santcugatenques de la nova junta directiva
- Mònika Blasco, vicepresidenta
- Sandra Llano, tresorera
- Silvia Trabalón, vocal
- Carme Mitjans, vocal
- Susanna Antequera, vocal



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.