Tres empreses de Sant Cugat reben un Premi Cambra 2015


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha lliurat aquest dijous els guardons dels Premis Cambra 2015 a les empreses guanyadores. D'entre les 13 companyies guardonades, es troben tres santcugatenques: Manusa Gest, Integrated Service Solutions i NinaStudio. A més, també s'ha reconegut amb la Insígnia d'Or a l'expresident de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix. L'acte, presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, s'ha celebrat al Centre Cultural de Terrassa.

La cantant i actriu Nina, responsable de l'espai Nina Studio, ha explicat que rebre aquest premi significa haver fet bé la feina i que ara l'objectiu és seguir treballant.

Nina

Hem complert un dels objectius: fer molt bé la nostra feina. Ara tinc ganes de seguir fent la feina molt ben feta.


En el marc d'aquest acte també s'ha lliurat la Insígnia d'Or de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa a l'expresident de Sant Cugat Empresarial i actual president d'honor, Frederic Boix. Boix ha explicat que el premi és un orgull, però que el que realment demostra és que l'entitat que ha presidit durant 10 anys està consolidada.

Frederic Boix

És un orgull, però no només per un tema personal. Això demostra que a Sant Cugat Empresarial se li ha reconegut la feina feta.


També ha assistit a l'acte l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha mostrat la seva satisfacció perquè s'hagi reconegut empreses santcugatenques, que contribueixen a teixir un mapa d'activitat econòmica que dóna fortalesa a la ciutat dins la comarca.

Mercè Conesa

Estic molt satisfeta. Això mostra que tenim un teixit empresarial viu que que ens ajuda a tenir fortalesa a la comarca.


Els Premis Cambra reconeixen la tasca d'empreses de la demarcació que han dut a terme iniciatives destacades en algun dels àmbits estratègics de l'activitat empresarial.

Empreses santcugatenques que han estat guardonades als Premis Cambra 2015

- Manusa Gest: premi a la Trajectòria Internacional Consolidada. És una empresa dedicada al disseny, fabricació, instal·lació i manteniment de portes automàtiques i sistemes de control d'accés per a hospitals, aeroports, oficines i altres edificis i infraestructures.

- Integrated Service Solutions (ISS): reconeixement al Compromís i la Sostenibilitat. És una companyia de serveis generals integrats per a edificis en els àmbits de la neteja, serveis auxiliars i restauració, entre altres.

- NinaStudio: reconeixement a l'Empresa de Nova Creació, especialitzada en educació de la veu i en el mètode Pilates de la cantant i actriu Nina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.