EsadeCreapolis disposarà d'una flota de vehicles elèctrics i ecològics


  • Comparteix:

La iniciativa es desenvoluparà a EsadeCreapolis / Foto: http://www.alliarenovables.com

La iniciativa es desenvoluparà a EsadeCreapolis / Foto: http://www.alliarenovables.com

L'empresa resident a EsadeCreapolis ALLIA Renovables engega aquest estiu, amb data encara per determinar, Allia Smart eMobility, un projecte de mobilitat sostenible a la ciutat. La iniciativa posarà a disposició dels usuaris del centre universitari sis vehicles elèctrics que consumiran energia generada per una placa fotovoltaica. El preu del servei encara s'ha de definir.

Per garantir l'eficiència i la sostenibilitat energètica dels vehicles, que seran del model i3 de BMW, la placa fotovoltaica només produirà l'energia que consumiran. El director de desenvolupament de negoci d'ALLIA, Ferran Garrigosa, ha explicat a Cugat.cat que el fet que un vehicle sigui elèctric no suposa necessàriament que sigui ecològic.

Ferran Garrigosa

Un motor elèctric és més eficient que un motor de combustió, però no és ecològic. Això ho serà en la mesura que l'energia que fa servir sigui renovable.


A banda de la posada en marxa de la iniciativa, que s'engegarà aquest estiu, està previst que es mostri al públic en general durant la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebrarà a l'octubre.

ALLIA Renovables forma part d'ALLIA Company, especialitzada en l'optimització de recursos energètics i de mobilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.