Clece avisa per carta que les concentracions eren 'il·legals'


  • Comparteix:

Una imatge de les protestes

Una imatge de les protestes

La direcció de l'empresa Clece adverteix per carta a la quinzena de treballadores que es van concentrar davant l'ajuntament el 7 de juliol que aquesta protesta és 'il·lícita i il·legal'. Per això l'empresa, concessionària del servei de neteja dels equipaments municipals, insta a no persistir amb les protestes o es veurà 'en la necessitat d'adoptar totes les mesures oportunes'.

Segons la carta enviada a algunes treballadores i facilitada a Cugat.cat per CCOO, l'empresa assegura que la concentració davant l'ajuntament no comptava amb autorització de l'empresa, ni del consistori ni de l'autoritat laboral. Per això insta aquestes treballadores a 'cessar de manera immediata les mobilitzacions i concentracions il·lícites i il·legals'.

Tot i així, CCOO ha fet constar que es va comunicar la concentració als Mossos d'Esquadra. Amb aquestes protestes, la plantilla es queixa de les modificacions a la ubicació del seu lloc de feina, tot i que ara mateix les manifestacions estan aturades a l'espera d'una reunió amb l'Ajuntament.

La delegada sindical de CCOO Sant Cugat a Clece, Ángeles Galera, assegura que, tot i que no han fet res malament, algunes treballadores s'han espantat amb la carta.

Ángeles Galera

En principi no hem de patir, hem demanat tots els permisos, però sí que hi ha persones que s'han espantat. És una coacció que no et deixa moure.


CCOO a l'Ajuntament ha expressat en un comunicat la seva 'solidaritat incondicional' davant les 'coaccions i amenaces' que inclou la carta. També insta la regidoria de Presidència i Serveis Urbans a prendre les 'mesures necessàries per posar fi a aquestes accions antidemocràtiques' i actuar com a mediador entre la plantilla i l'empresa, tot i que assegura que emprendrà accions jurídiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.