Sílvia Solanellas, nova directora de la Fundació Sant Cugat Actiu


  • Comparteix:

Sílvia Solanellas, al centre, és la nova presidenta de la Fundació Sant Cugat Actiu

Sílvia Solanellas, al centre, és la nova presidenta de la Fundació Sant Cugat Actiu

La santcugatenca Sílvia Solanellas substitueix Lluís Fernández al capdavant de la direcció de la Fundació Sant Cugat Actiu. El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Carles Brugarolas, ha presentat aquest dimecres Solanellas davant la premsa, i ha explicat que l'objectiu per als propers quatre anys de la fundació ha de ser la captació d'empreses des de l'exterior.

Solanellas ha explicat que el principal objectiu que es marca és 'seguir posicionant Sant Cugat com a ciutat capdavantera dins la gran regió metropolitana de Barcelona'. A més, també vol que la ciutat 'esdevingui una marca molt més potent i que el teixit empresarial segueixi creixent i es vegi com un centre d'excel·lència'.

Sílvia Solanellas

Un dels temes importants és seguir posicionant Sant Cugat com a ciutat capdavantera dins la gran regió metropolitana de Barcelona. Fer que esdevingui encara més una marca molt més potent i que a més el teixit empresarial segueixi creixent i es vegi com un centre d'excel·lència.


Un dels altres objectius de la fundació és cercar més recursos econòmics de l'àmbit privat perquè sigui una entitat autofinançada.

Brugarolas ha defensat el nou fixatge i ha destacat de Solanellas el seu 'ampli recorregut en l'àmbit de la captació d'empreses i el posicionament de territoris'. Segons Brugarolas, la nova directora 'cobreix una mancança' que hi ha l'Ajuntament i a la fundació per 'explotar el màxim les oportunitats que té la ciutat'.

Carles Brugarolas

Té un recorregut molt ampli en l'àmbit de la captació d'empreses i del posicionament del territori. És un perfil professional que cobreix una mancança que som conscients que teníem. No estàvem explotant totes les oportunitats que té la ciutat.


Sílvia Solanellas anava de número 13, com a independent per CDC, a la llista electoral de CiU a les passades eleccions municipals. A més, ha estat també responsable de comunicació de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Sant Cugat.

El fins ara director de la Fundació Sant Cugat Actiu, Lluís Fernández, continuarà dins l'entitat com a responsable en matèria d'economia social i d'emprenedoria, una figura ara inexistent, tot i que Brugarolas ha assegurat que ja estava previst crear-ho.

A part d'aquests dos càrrecs, la fundació es reforça amb dues figures més: un tècnic i un administratiu.

El sou de la nova directora serà de 51.000 euros bruts anuals, 10.000 euros menys que fins ara, i el de Fernández serà de 46.000 euros.

Pressupost del 2014
Sant Cugat Actiu tenia fa un any un pressupost de 938.000 euros, en els quals hi havia els ingressos públics (22%) i els privats (78%). En els nous estatuts, es recull que els actors privats facin aportacions al fons de la fundació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.