L'aplicació HeyGo permet compartir moments fotogràfics col·lectius al núvol


  • Comparteix:

Detall de l'aplicació / Foto: EsadeCreapolis

Detall de l'aplicació / Foto: EsadeCreapolis

Compartir fotografies a l'instant amb persones que viuen la mateixa experiència i així emmagatzemar 'moments col·lectius' al núvol en lloc de a la memòria del mòbil. És el que busca la nova aplicació HeyGo, desenvolupada per alumnes a EsadeCreapolis, que a través de les fotografies dels usuaris també permet descobrir com es viu un determinat esdeveniment a un altre lloc del món.

Les imatges compartides amb 'HeyGo' poden ser tant d'experiències multitudinàries, un concert o Cap d'Any, com més íntimes, com un aniversari o una graduació. A més, en quedar emmagatzemades al núvol, no ocupen memòria al telèfon mòbil ni cal enviar-les personalment a la resta. El que cada usuari puja es manté guardat en un 'timeline' personal', que es pot revisar sempre que es desitgi i que permet seguir altres 'timelines' d'usuaris amics.

En el desenvolupament del projecte hi han participat estudiants d'ESADE dins del programa 'Action Learning Consulting Project', que permet que les empreses d'EsadeCreapolis accedeixin al talent de l'alumnat de l'escola de negocis i a la vegada que els estudiants desenvolupin competències transversals més enllà de les classes teòriques.

EsadeCreapolis, situat a l'avinguda Torreblanca, va ser creat l'any 2009. Promogut per l'escola de negocis ESADE es tracta d'un parc d'empreses dedicat a la innovació tecnològica.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.