Casa Tió busca treballadors per a la botiga que obrirà a Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell penjat a la porta de la nova botiga de Casa Tió a Sant Cugat

Cartell penjat a la porta de la nova botiga de Casa Tió a Sant Cugat

L'empresa de productes càrnics Casa Tió busca treballadors per a la botiga especialitzada en carn, xarcuteria i precuinats que obrirà aquest octubre a Sant Cugat. Els responsables de la cadena han comunicat a Cugat.cat que necessiten incorporar entre tres i quatre persones que responguin al perfil de dependent, reposador i encarregat. Els interessats a treballar al comerç poden enviar un correu electrònic a casatio@casatio.com amb la referència Sant Cugat.

L'empresa està adequant el local, situat al número 10 del carrer de Francesc Moragas. La companyia té la seu central a les Franqueses del Vallès, on disposa de les instal·lacions per col·locar la carn en safates. La companyia segueix tot el procés d'elaboració del producte que es posa a la venda, fins i tot amb l'elaboració del pinso que mengen els animals.

En els darrers anys, Casa Tió ha iniciat una expansió a la demarcació de Barcelona. Té punts de venda en funcionament a Vic, Mataró, Badalona, Terrassa i Barcelona, entre altres municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.