Arrenca la 1a edició del programa d'Emprenedoria Inversa


  • Comparteix:

Moment de la presentació del programa

Moment de la presentació del programa

10 emprenedors participaran a la 1a edició del programa d'Emprenedoria Inversa promogut des d'INpulsa Empresa i la Fundació Sant Cugat Actiu. Es tracta d'una iniciativa que arrenca aquest dijous i que vol fomentar la creació d'empresa d'una manera coordinada i des de tots els vessants. El programa té lloc al SC Trade Center.

Els participants tenen quatre mesos per aprendre els passos a seguir des de la idea inicial fins que l'empresa és una realitat. El sistema seguirà l'aprenentatge a partir de la pràctica i el treball en grup.

El gerent d'INpulsa Empresa i creador del programa, Lluís Godayol, ha ressaltat que la coordinació entre les diverses matèries que afecten el fet emprenedor és el que diferencia aquesta proposta d'altres programes similars.

Lluís Godayol

Emprenedoria inversa significa construir una empresa d'una forma ordenada. Generalment, costa trobar una formació ordenada i gairebé mai és coordinada.


El responsable d'emprenedoria de la Fundació Sant Cugat Actiu, Lluís Fernández, ha destacat l'impacte que té per a la ciutat aquesta proposta. Segons Fernández, va en la línia de l'estratègia econòmica del consistori i en la construcció d'un ambient propici pel desenvolupament econòmic.

Lluís Fernández

És important per aconseguir l'ecosistema d'emprenedoria que volem a Sant Cugat. Som reconeguts com un lloc còmode per a emprenedors i empreses.


Els participants es reuniran en sessions d'una hora setmanals, al Sant Cugat Trade Center, on es plantejaran reptes a superar i que permetran superar les diferents fases de la creació d'una empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.