Banc Sabadell organitza la 2a edició del Venture Network


  • Comparteix:

Seu de Banc Sabadell a Sant Cugat / Foto: Banc Sabadell

Seu de Banc Sabadell a Sant Cugat / Foto: Banc Sabadell

Quatre emprenedors del sector alimentari participaran aquest dimecres en la 2a edició de Venture Network organitzada pel Banc Sabadell i l'empresa Reimagine Food a Barcelona. Les startups elegides tindran cinc minuts per explicar el seu projecte i cinc més per respondre preguntes. L'entitat bancaria, amb seu a Sant Cugat, presentarà el projecte finalista a la fase nacional on els guanyadors rebran un premi de 3.000 euros. A més podran treballar a Àrea 31, un acceleradora de 'startups'.

Les quatre iniciatives van ser escollides d'entre les més innovadores en el sector de l'alimentació amb menys de dos anys de vida. Els emprenedors defensaran la seva ideea a l'auditori de la Torre Banc Sabadell a Barcelona, a partir de les sis de la tarda. El jurat estarà constituït pel xef Jordi Cruz i persones influents en el món de la innovació empresarial com el director general de Reimagine Food, escollida pel Massachussets Institute of Technology (MIT) com una de les deu empreses més disruptives de l'Estat espanyol.

Els projectes seleccionats intenten connectar els venedors amb els compradors virtualment per oferir informació detallada sobre els productes. Deliberry s'encarrega de fer lliuraments de productes alimentaris en menys d'una hora, FoodLinker facilita informació personalitzada per als consumidors al·lèrgics, Fruitbull és la primera aplicació online que permet conèixer el preu de venda a temps real de fruites i verdures, i Shopping Leeks és una aplicació gratuïta que ajuda els restaurants a fer comandes.

La 2a edició de Venture Networks ha passat per nou ciutats de l'Estat. L'any passat es van organitzar trobades en 12 capitals mundials i van aconseguir connectar inversors locals amb gairebé 200 'startups'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.