El pressupost municipal s'ampliarà en dos milions per millorar voreres i accessibilitat


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas

L'Ajuntament disposarà d'un suplement de crèdit de 2,2 milions d'euros per avançar i finalitzar partides de millora de voreres -recollides en el Pla d'accessibilitat en l'Eixample Sud- i de la renovació del clavegueram als torrents de Buscarons i Saladrigues. Ho ha avançat aquest divendres el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, que ha explicat que aquest afegit als pressupostos municipals, que se sotmetran a votació dilluns al ple, s'obté a través de la liquidació tributària recaptada durant l'últim exercici.

El darrer ple va aprovar per unanimitat que l'Ajuntament es comprometés a solucionar la problemàtica de les aigües residuals a la riera de Saladrigues de la Floresta en un termini de 18 mesos. La proposta es va fer possible a través d'una moció d'ICV-EUiA, tot i que Brugarolas ha assegurat que l'equip de govern ja ho tenia previst abans. Paral·lelament, l'EMD també va demanar en la darrera junta de veïns, que s'eliminés la contaminació d'aquest espai.

El titular d'Economia ha explicat que aquest suplement permetrà fer un arranjament de les voreres per millorar l'accessibilitat a la ciutat.

Carles Brugarolas

Portem un suplement de 2'2 milions d'euros que es destinaran a millorar voreres, el pla d'accessibilitat i el clavegueram de les rieres de Buscarons i Saladrigues.


Brugarolas ha avançat que al ple de novembre proposaran un altre suplement de crèdit. Aquesta part del pressupost s'ha obtingut a través de la liquidació tributària de l'Impost de Béns Immobles (IBI) i les plusvàlues. En tot cas, aquest increment de recaptació no es pot convertir en despesa, tal com indica la normativa d'estabilitat pressupostària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.