Sant Cugat torna a ser l'escenari del lliurament dels Premis Cambra


  • Comparteix:

Els empresaris traslladaran a Maragall diverses peticions

Els empresaris traslladaran a Maragall diverses peticions

Can Magí acull avui el lliurament dels Premis Cambra que enguany reconeixaran la tasca de l'empresa local Konixbert High Tech i l'Associació Sant Cugat Comerç. La Cambra ha anunciat que aprofitaran la presència del president de la Generalitat per traslladar-li algunes de les peticions dels empresaris com ara la necessitat, urgent, de millorar de les infraestructures al conjunt de la comarca.

El restaurant de Can Magí serà l'escenari de l'entrega dels Premis Cambra, tal i com ja va fer a l'edició de 2002. Aprofitant que l'acte estarà presidit per Pasqual Maragall, el secretari general de la Cambra, Josep Prat, ha explicat que aprofitaran per traslladar-li algunes de les demandes dels empresaris de la comarca, com ara la necessitat de resoldre el dèficit en infraestructures:

Josep Prat

Infraestructures. D'això en parlarem perquè la nostra regió sogui activa econòmicament i empresarialment


Enguany, la concessió dels premis que atorga la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa tindrà doble segell santcugatenc ja que es reconeixerà la tasca de dues entitats locals. L'Associació Sant Cugat Comerç rebrà un guardó com a reconeixement als seus 25 anys dedicats al comerç local; mentre que l'empresa Konixbert High Tech veurà guardonada la seva capacitat d'internacionalització. Josep Prats ha destacat la tasca duta a terme en aquests 25 anys per l'agrupació de comerciants que presideix Maria Eulàlia Egea:

Josep Prat

És el reconeixement a una trajectòria de 25 anys, de constància i dedicació al comerç de Sant Cugat


La celebració dels Premis Cambra coincidirà amb els primers sis mesos de funcionament de la delegació santcugatenca de l'ens cameral, instal.lada a la Casa Aymat. L'edició 2004 dels premis compta amb el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, com a membre del jurat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.