Grifols firma un crèdit de 100 milions d'euros amb el Banc Europeu d'Inversions


  • Comparteix:

Víctor Grifols (Grifols) i Román Escolano (Banc Europeu d'Inversions) a la signatura de l'acord / Foto: ACN

Víctor Grifols (Grifols) i Román Escolano (Banc Europeu d'Inversions) a la signatura de l'acord / Foto: ACN

L'empresa Grifols, amb seu a Sant Cugat, ha formalitzat un crèdit de 100 milions d'euros amb el Banc Europeu d'Inversions (BEI). El crèdit del BEI servirà per finançar les activitats de recerca i innovació de Grifols (R+D) que se centraran, principalment, en la recerca de noves indicacions per a les proteïnes plasmàtiques on s'inclouen línies de tractament de l'Alzheimer, malalties vasculars, cirurgia cardiovascular i trombòlisi arterial, entre altres recerques.

Després d'aquesta formalització del préstec del BEI, Grifols es converteix en una de les primeres empreses europees que rep finançament del BEI a través del nou Fons Europeu d'Inversions Estratègiques, més conegut com el Pla Juncker.

El crèdit de 100 milions d'euros té un període d'amortització de 10 anys, amb dos anys de carència, i amb un tipus d'interès fix del qual no s'ha informat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.