EsadeCreapolis vol crear un centre d'impressió 3D


  • Comparteix:

S'estima que el cost del centre d'impressió costi entre un milió i un milió i mig d'euros / Foto: ACN

S'estima que el cost del centre d'impressió costi entre un milió i un milió i mig d'euros / Foto: ACN

EsadeCreapolis vol crear un centre d'impressió 3D per dinamitzar el parc empresarial, segons el diari econòmic 'Expansión'. L'objectiu és instal·lar, almenys, tres impressores 3D perquè les companyies del centre les puguin utilitzar per crear prototips i ensenyar als clients com quedarà el producte final abans d'iniciar la producció en sèrie.

Està previst que el projecte es posi en marxa al febrer de l'any que ve i tindrà col·laboradors com Hewlett Packard (HP), amb seu a Sant Cugat, i l'Ajuntament. Tot i que la inversió final encara no està definida, es calcula que oscil·larà entre un milió i un milió i mig d'euros.

EsadeCreapolis ha acumulat pèrdues de 1,73 milions d'euros entre 2012 i 2013. 'Expansión' afegeix que, a més del centre 3D, en el paquet de mesures que ha posat en marxa el nou equip directiu encapçalat per Joaquín Bordas hi ha la renegociació del deute bancari i l'organització de grups de debat per generar noves oportunitats de negoci. L'Ajuntament i la Generalitat participaran en aquestes reunions.

Segons el rotatiu, el centre no es planteja presentar concurs de creditors i prefereix desenvolupar noves iniciatives per dinamitzar el complex.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.