La pista de gel de Nadal es traslladarà al pàrquing de Josefina Mascareñas


  • Comparteix:

Imatge de la pista de l'any anterior

Imatge de la pista de l'any anterior

El pàrquing del carrer de Josefina Mascareñas, on s'ubica la caseta del CPA de Festa Major, acollirà la pista de gel durant les festes de Nadal en lloc del parc de Ramon Barnils com l'any anterior. El canvi d'ubicació respon a la intenció que la iniciativa actuï com a dinamitzador del comerç durant la campanya nadalenca. La instal·lació estarà disponible entre el 18 de desembre i el 10 de gener en horari de matí i tarda.

La regidora de Comerç, Maite Pérez, ha avançat a Cugat.cat que la idea que s'està treballant és que els preus públics siguin els mateixos que l'any anterior. Sobre el canvi d'ubicació ha comentat que aquest emplaçament dóna 'més visibilitat'.

Maite Pérez

Trobem que aquest espai té més visibiltiat, hi ha més comerç en aquesta zona i per tot això creiem que és més adient.


Segona edició
La pista de gel va estrenar-se l'any passat amb la participació de 7.000 persones, segons dades de l'Ajuntament que torna a organitzar la proposta. Quan la iniciativa es va presentar l'oposició va mostrar dubtes sobre la idoneïtat pel seu impacte ambiental i finançament. L'any passat el pressupost destinat al lloguer de la pista de gel, material i personal va ser de 75.040 euros sense IVA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.