Mapfre deixa la torre de Barcelona i es traslladarà a Sant Cugat al febrer


  • Comparteix:

La Torre Mapfre forma part de la silueta urbana de Barcelona / Foto: Viquipèdia

La Torre Mapfre forma part de la silueta urbana de Barcelona / Foto: Viquipèdia

La companyia asseguradora Mapfre abandonarà la torre que ocupa al Port Olímpic de Barcelona per traslladar-se a unes noves oficines a Sant Cugat, a l'entorn de Can Sant Joan i l'AP7. El canvi es produirà de forma progressiva durant la primera quinzena de febrer. El trasllat afecta els 410 empleats que treballen actualment a la torre que acull la seu de Mapfre a Catalunya.

Les noves oficines de Sant Cugat són també propietat de Mapfre i permetran a l'asseguradora disposar d'aproximadament 8.500 metres quadrats. Serà la mateixa superfície que deixa la companyia en abandonar la Torre Mapfre, un dels gratacels més alts de Barcelona i situat al costat de l'Hotel Arts. Les set plantes que deixarà lliures la companyia d'assegurances es remodelaran i es posaran de lloguer per a altres firmes.

Mapfre ha obtingut un benefici net de 591 milions d'euros entre gener i setembre d'aquest any, un 12,1% menys que en el mateix període del 2014, a causa de l'elevada sinistralitat registrada a principis de l'any als EUA i dels impostos més elevats en alguns països on opera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.