El CIT vol aconseguir la subvenció del fons europeu RIS3


  • Comparteix:

Els alcaldes de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola del Vallès s'han reunit aquest divendres per primera vegada després de les eleccions municipals per abordar les línies de treball del consorci Catalonia Innovation Triangle (CIT). Un dels principals objectius del consorci és aconseguir la subvenció del programa RIS3 de la Comissió Europea. El RIS3 promou econòmicament el creixement i la creació de llocs de treball a través de la innovació desenvolupada des del territori.

En la trobada, els dirigents municipals han posat sobre la taula diferents projectes de col·laboració entre les ciutats veïnes per desenvolupar conjuntament les línies estratègiques de futur del territori. L'alcaldessa de Sant Cugat i presidenta de torn del CIT, Mercè Conesa, ha explicat que l'objectiu del consorci és treballar conjuntament per tenir una relació estreta entre els tres municipis.

Mercè Conesa

L'objectiu és continuar treballant junts des de les diferents àrees de promoció dels ajuntaments per poder mantenir una relació estreta de veïnatge. Les decisions que es prenen a àmbit municipal acaben afectant els veïns de les tres poblacions.


El CIT vol promoure l'economia, atraure inversió i fomentar els polígons industrials, a més de buscar noves fórmules de gestió de l'activitat econòmica. L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, ha explicat que un dels principals objectius és aconseguir la subvenció del RIS3.

Carles Escolà

Aconseguir la subvenció del RIS3 de fons europeus és un objectiu important. Això ens permetrà fer un salt endavant a nivell de promoció i activitat econòmica del territori. És un pas necessari per superar les mancances que tenim el deure de superar.


Sant Cugat mantindrà la presidència del CIT fins que es redactin els nous estatuts del consorci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.