Casa Tió obre avui la botiga al carrer de Francesc Moragas


  • Comparteix:

La nova botiga, al carrer de Francesc Moragas

La nova botiga, al carrer de Francesc Moragas

L'empresa de productes càrnics Casa Tió obre aquest dijous la primera botiga a Sant Cugat. El comerç, situat al número 10 del carrer de Francesc Moragas, oferirà tot el catàleg de productes de l'empresa com ara carns, embotits i plats preparats. De moment, donarà feina a quatre persones, però els responsables esperen poder contractar-ne fins a set en els propers mesos.

Per celebrar la inauguració, la botiga santcugatenca oferirà durant tot el dia degustacions dels seus productes i ofertes especials d'obertura en productes seleccionats. La consellera delegada de Casa Tió, Lali Molera, assegura que Sant Cugat és una ciutat molt interessant per a l'empresa.

Lali Molera

No coneixíem gaire Sant Cugat i quan vam començar a conèixer-la vam veure que la gent fa molta vida al centre. Pensàvem que era una ciutat dormitori, però vam veure que no era així i que hi havíem de ser.


Casa Tió està en funcionament des de 1916. En els últims anys, amb la crisi, ha viscut un procés d'expansió cap a zones urbanes a la recerca d'un nou públic objectiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.