La delegació de La Cambra engega nous serveis dirigits a la petita i mitjana empresa


  • Comparteix:

La Cambra té delegació a Sant Cugat des del passat 19 de desembre.

La Cambra té delegació a Sant Cugat des del passat 19 de desembre.

La delegació a Sant Cugat de la Cambra de Comerç i l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament posaran en marxa noves accions d'assessorament i formació empresarial dirigides, especialment, a les petites i mitjanes empreses de la ciutat. Segons dades de La Cambra, Sant Cugat ha experimentat en els darrers 10 anys un creixement del 80% en el nombre d'empreses, de les quals gairebé la meitat són del sector serveis.

A partir d'avui, Josep Maria Folch és el nou responsable de la delegació local de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. Entre els projectes que Folch porta sota el braç està aproximar els serveis de La Cambra als empresaris de Sant Cugat i desenvolupar accions de promoció econòmica de la mà, conjuntament, de l'Àrea d'Economia de l'Ajuntament.

La Cambra ha anunciat la seva voluntat d'establir acords que permetin impulsar la promoció econòmica a la ciutat. El secretari general, Josep Prats, ha explicat que s'engegaran unes sessions informatives i trobades empresarials per informar les pymes de la ciutat sobre temes com ara l'ús de les noves tecnologies, com iniciar-se a l'exportació o obtenir ajuts per recerca i innovació:

Josep Prat

En una primera fase farem sessions formatives i desprñes anirem a veure les empreses per presentar els nous serveis.


Prats ha explicat que la petita i mitjana empresa de Sant Cugat té unes especificitats a les quals cal donar resposta. Des del 1995, el teixit empresarial ha crescut en un 80%. A dia d'avui, hi ha constituïdes 5.500 empreses de les quals un 45% són del sector serveis mentre que només un 7% són del sector industrial. Segons el secretari general de la cambra, aquesta característica és un reflex de l'evolució que ha experimentat l'economia catalana:

Josep Prat

Sant Cugat ha experimentat un creixement espectacular en el n´ñumero d'empreses. Quasi bé la meitat dels serveis. És reflex del model d'economia que tenim.


La delegació de la cambra es va inaugurar el passat 19 de desembre a la Casa Aymat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.