El Mercadona de Volpelleres obre dijous les portes


  • Comparteix:

Interior del Mercadona de Mira-Sol Centre / Foto: Localpres

Interior del Mercadona de Mira-Sol Centre / Foto: Localpres

Mercadona obrirà aquest dijous l'establiment de l'edifici Volpelleres Centre, en un espai de 1.600 metres quadrats. L'empresa ha invertit 2,7 milions d'euros per adequar la instal·lació i tres milions més de cànon inicial a l'Ajuntament. A més, Mercadona haurà de pagar, de forma anual, 30.000 euros al consistori. La concessió és per a 40 anys.

L'Ajuntament va adjudicar a Mercadona l'explotació de l'espai per a supermercat de l'edifici Volpelleres Centre. El consistori espera que l'arribada d'aquest supermercat contribueixi a dinamitzar comercialment aquesta zona i a consolidar-la com una nova centralitat de Sant Cugat. L'objectiu és que sigui un motor d'atracció per implantar altres activitats en els locals comercials que té l'edifici i obrir un mercat municipal, com es va fer al complex Mira-sol Centre. La intenció és començar l'adequació del nou mercat després de l'obertura del Mercadona.

El nou Mercadona de Volpelleres
El supermercat obrirà des d'un quart de deu del matí a un quart de deu del vespre, de dilluns a dissabte, i tindrà totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, peixateria, perfumeria, alimentació envasada, begudes, drogueria, forn, fruita i verdura. La botiga disposarà de zones de descans i vestuaris per als treballadors i incorporarà una sala de formació també destinada a la plantilla.

Més aparcament
L'Ajuntament ha impulsat millores per accedir a l'edifici Volpelleres Centre. A més, s'ha construït una nova rotonda a la cruïlla dels carrers de l'avinguda de la Clota, de can Bellet i de l'avinguda de Graells amb l'objectiu de facilitar l'accés a l'edifici.

També s'ha adequat l'aparcament exterior de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Volpelleres perquè doni servei al complex comercial. Aquest aparcament té unes 100 places. L'accés a peu des de l'aparcament fins a l'edifici es farà a través d'un pas soterrat que creuarà el carrer d'Antoni Bell. Aquestes places d'aparcament se sumaran a les 90 places soterrades que actualment ja té l'edifici Volpelleres Centre.

Un projecte que arriba amb retard
L'arribada del supermercat arriba amb dos anys de retard respecte als plans de l'Ajuntament. Al juny del 2012, l'alcaldessa, Mercè Conesa, anunciava que Volpelleres Centre tindria el supermercat a finals d'aquell any o principis del 2013.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.