El Terra Nova obre avui les portes al local que ocupava el Terra Dolça


  • Comparteix:

Logotip del local / Foto: Terra Nova

Logotip del local / Foto: Terra Nova

Un nou espai gastronòmic i cultural, Terra Nova, obre avui les portes al mateix local del carrer d'Enric Granados que va ocupar el Terra Dolça, que va tancar aquest estiu passat. El nou projecte oferirà menús al migdia i tapes i copes a la nit, però també conservarà l'esperit cultural amb concerts i exposicions fotogràfiques. El Terra Nova s'inaugura a les vuit del vespre amb tapes, cava i música en directe.

Més enllà de la gastronomia, el nou espai, oferirà cicles de música mensuals amb propostes de petit format a partir del febrer. Un dels responsables de la iniciativa, Carlos Narváez, ha explicat a Cugat.cat que el nou espai manté part del nom de l'antic per l'arrelament que tenia a la ciutat.

Carlos Narváez

El nom de Terra Nova ve perquè volíem conservar part del nom del Terra Dolça perquè era un local molt conegut.


La inauguració del Terra Nova tindrà lloc aquest dissabte a les vuit del vespre amb tapes, cava i música en directe. A més, també es podrà veure una exposició fotogràfica sobre la temporada dels Castellers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.