Oxigen Salud compra un terreny a Sant Cugat per valor de 12 milions d'euros


  • Comparteix:

Gràfic dels terrenys que ha comprat Oxigen Salud

Gràfic dels terrenys que ha comprat Oxigen Salud

L'empresa Oxigen Salud ha comprat una parcel·la a la zona de Can Sant Joan a tocar de l'AP-7 propietat de la Generalitat per 12 milions d'euros on instal·larà la seva seu corporativa. El creixement de l'activitat de la companyia ha motivat aquest trasllat que, segons informa l'Incasòl, comportarà la creació d'una desena de llocs de treball.

Els terrenys tenen una superfície de 19.377 metres quadrats i estan situats al Parc Empresarial de Can Sant Joan. És una parcel·la a tocar de la carretera de Rubí que fa costat amb la zona de l'establiment de Leroy Merlin. En aquest espai també està prevista l'arribada de la companyia Norauto, companyia especialitzada venda i instal·lació de complements d'automoció.

Oxigen Salud és una empresa de caràcter familiar del sector sanitari dedicada a les teràpies respiratòries a domicili i el subministrament de gasos medicinals i industrials. La intenció és que la nova planta que s'ubicarà a Sant Cugat cobreixi el servei de teràpies respiratòries i consolidi l’activitat de producció i envasament de gasos medicinals i industrials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.