HGC, Parc Empresarial Trade Center i Sant Cugat Centre de Negocis, al rànquing de morosos amb Hisenda


  • Comparteix:

L'Hospital General de Catalunya (HGC), el Parc Empresarial Trade Center i el Sant Cugat Centre de Negocis, situats a la nostra ciutat, són tres de les empreses que apareixen al llistat de morosos amb la Hisenda espanyola. Segons el document, el Parc Empresarial Trade Center deu més de tres milions i mig d'euros, el Sant Cugat Centre de Negocis té pendent el pagament de més de dos milions i l'HGC, quatre milions i mig.

El Parc Empresarial Trade Center va ser la promotora de l'edifici Trade 3, a l'avinguda de les Corts Catalanes. Sant Cugat Centre de Negocis va ser propietària i promotora de l'edifici Trade 2, també a l'avinguda de Corts Catalanes, i, anys després, va traspassar la propietat a una altra societat.

Tots els noms de la llista corresponen a deutes superiors al milió d'euros que fins al 31 de juliol passat no s'havien pagat i que no han estat ajornats o suspesos per cap motiu legal previst. La llista inclou gairebé 5.000 persones físiques i jurídiques que tenen un deute amb el fisc espanyol superior al milió d'euros, amb un total de 15.600 milions.

IDCSalud, al corrent dels pagaments
L'actual titular de l'HGC, IDCSalud, ha emès un comunicat on remarca que la informació que ha publicat Hisenda és 'anterior a la compra del centre sanitari'. L'empresa puntualitza que el deute data d'abans del 3 d'agost, quan l'hospital va adquirir la Comissió Liquidadora per a l'Adjudicació d'Actius de l'HGC SA dins del procés judicial de fallida.

Els actuals gestors expliquen que van adquirir l'HGC 'en una situació extrema' i subratllen que ara 'la plantilla es troba consolidada'. A més, remarquen que estan al corrent de pagaments amb Hisenda, segons un certificat emès aquest dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.