Els comerciants santcugatencs demanen un nou calendari d'obertura per a la campanya de Nadal


  • Comparteix:

El comerç santcugatenc vol conciliar millor la vida laboral i familiar / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El comerç santcugatenc vol conciliar millor la vida laboral i familiar / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El petits comerciants de Sant Cugat volen replantejar el calendari comercial nadalenc. Coincidint amb l'últim diumenge d'obertura de comerços just abans de Reis, un dels dia amb més vendes de l'any, els botiguers fan una crida a reformular els dies d'obertura, que ha fet que no hi hagi cap jornada de descans des de principis de desembre.

La setmana prèvia als Reis és la més important per al comerç i a Catalunya s'espera un creixement de les vendes aquest any d'entre el 4 i el 5%. Després de tants dies amb les botigues a disposició dels clients durant les festes nadalenques, els comerciants es mostren crítics i es pregunten si realment val la pena fer aquest esforç. El president de Sant Cugat Comerç, Josué Sospedra, explica que no es ven més per tenir més dies festius oberts.

Josué Sospedra

La gent té els diners que té, se'ls gastarà encara que no obrim algun diumenge. És un sobrecost d'estructura que la facturació no compensa.


Sospedra també destaca que cal una reforma als horaris d'obertura perquè els comerciants puguin conciliar la vida laboral amb la familiar sense perjudicar la competitivitat amb les grans superfícies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.