L'empresa Indo Optical, amb oficina a Sant Cugat, ultima un ERO


  • Comparteix:

Web d'Indo Optical

Web d'Indo Optical

L'empresa Indo Optical, amb delegació a Sant Cugat, presentarà un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afectarà, sobretot, personal d'estructura. L'empresa té més de 300 treballadors, un centenar dels quals estan a les oficines de Sant Cugat.

Segons explica 'La Vanguardia', Indo Optical ha anunciat aquesta decisió als representants sindicals de la companyia i l'ERO el presentarà, probablement, dilluns.

Indo
Indo Optical és l'antiga empresa Indo adquirida pel fons Sherpa després del concurs de creditors. La companyia, que comercialitza lents i béns d'equip per a les òptiques, va superar el concurs de creditor a finals de 2012, però la impossibilitat d'accés a fonts de finançament i la caiguda de les vendes estatals van provocar la venda de les unitats d'Indo Internacional, Indo Lens Group i Indo Equipment Group a Crealux Innova, del grup Sherpa Capital. Al 2013, l'empresa va xifrar les pèrdues en 54,8 milions d'euros, després de revisar els comptes per segona vegada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.