Sant Cugat Comerç celebra la reducció dels horaris comercials aprovada per la Generalitat


  • Comparteix:

Els botiguers diuen que és 'més que suficient' per als consumidors

Els botiguers diuen que és 'més que suficient' per als consumidors

L'associació Sant Cugat Comerç veu amb bons ulls l'aprovació, per part de la Generalitat, de l'avantprojecte de llei d'horaris comercials. El projecte estableix que els comerços puguin obrir un màxim de 72 hores setmanals, dotze hores diàries i només 8 dies festius a l'any.

La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, s'ha felicitat per l'aprovació, per part del govern català, de l'avantprojecte de llei d'horaris comercials, que el Departament de Comerç vol que entri en vigor d'1 de gener de l'any vinent. Egea ha manifestat que les 72 hores setmanals d'obertura dels establiments i el màxim de 8 dies festius és més que suficient per donar un bon servei als consumidors.

Maria Eulàlia Egea

Em sembla perfecte. Amb 72 hores a la setmana i 8 dies de festa, donem un bon servei al públic.


Egea ha dit que 'entén' però no 'comparteix' la postura d'algunes cadenes de supermercats i grans superfícies que s'han oposat frontalment a la reducció dels horaris comercials. La presidenta de Sant Cugat Comerç creu que obrir les 24 hores del dia significaria fer saltar pels aires el model comercial característic de Catalunya i, a més, no implicaria necessàriament un augment de vendes.

Maria Eulàlia Egea

Entenem que ells vulguin obrir les 24 hores al dia, però seria carregar-se el model comercial català i a més no significa vendre més.


L'avantprojecte de llei d'horaris comercials preveu algunes excepcions, que permeten ampliar els horaris d'obertura a alguns establiment, com les farmàcies o determinats comerços de les zones turístiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.