Banc Sabadell guanya 708 milions el 2015 per la integració de TSB


  • Comparteix:

La seu de Banc Sabadell a Sant Cugat

La seu de Banc Sabadell a Sant Cugat

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha tancat l’exercici del 2015 amb un benefici net atribuït de 708,4 milions d’euros, el 90,6% més que fa un any. L'entitat sosté que arriba aquests resultats pel bon comportament de tots els seus marges i a la integració dels comptes del banc britànic TSB Banking Group que ha aportat 122 milions d'euros. La internacionalització del grup bancari ja és un fet consolidat amb un 32% dels crèdits de la cartera de préstecs a l'estranger quan l'any passat se situava en l'entorn del 6%. La morositat ha caigut cinc punts des del 2014.

Els comptes d'aquest 2015 han estat molt condicionats per la integració comptable des del mes de juny del banc britànic TSB, que per si sol ha aportat 122 milions d’euros en el benefici net atribuït al grup. Sense el grup britànic, el benefici del banc presidit per Josep Oliu hagués estat de 586,4 milions, amb un increment del 57,8%, apunta el banc santcugatenc.

Aquest 2015 el 32% dels crèdits que formen part de la inversió creditícia del banc ja procedeixen de l’estranger, quan aquest percentatge va ser de l’entorn del 6% en l’exercici del 2014. La internacionalització s’ha consolidat amb l'obertura de l'activitat bancària a Mèxic i la presència a Colòmbia i al Perú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.