El comitè d'empresa de Delphi veu 'possibilitats reals' de garantir l'activitat industrial a la planta


  • Comparteix:

El tancament afectaria 540 treballadors

El tancament afectaria 540 treballadors

El comitè d'empresa de Delphi creu que 'hi ha possibilitats reals' de trobar una sortida negociada que permeti la continuïtat de l'activitat industrial de la planta santcugatenca, que podria tancar a finals d'any després de 53 anys d'activitat a la ciutat. La representació dels treballadors ha explicat a Cugat.cat que no emprendran cap acció fins que no es reuneixin amb la direcció de la companyia. També han sol·licitat iniciar converses amb el departament d'Indústria i Ocupació i amb els alcaldes de la comarca.

El president del comitè d'empresa, José Antonio Morán, s'ha mostrat optimista pel futur de la delegació local de l'empresa de components d'automòbil nord-americana malgrat les dificultats.

José Antonio Morán

Qualsevol acord passa per perjudicar els treballadors, però creiem que hi ha possibilitats reals de buscar una sortida negociada que permeti un acord i la continuïtat de l'activitat industrial a Sant Cugat.


Els treballadors asseguren que la mateixa empresa pot garantir l'existència dels 540 llocs de treball que ara perillen i han refermat l'oposició frontal a la decisió de la companyia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.