Els restaurants japonesos Zuka i Kitsune fan el salt cap a Barcelona


  • Comparteix:

El restaurant Zuka obrirà portes a Barcelona a principis de març / Foto: Zuka

El restaurant Zuka obrirà portes a Barcelona a principis de març / Foto: Zuka

Els restaurants japonesos Kitsune i Zuka de Sant Cugat s'expandeixen a Barcelona. El Kitsune obrirà a Gràcia el 18 de febrer el segon establiment de la companyia. Zuka inaugurarà un restaurant al número 90 del carrer de Londres cantonada amb Muntaner a principis de març. L'obertura dels locals respon a la demanda dels clients de Barcelona que es desplaçaven a Sant Cugat per menjar en aquests restaurants.

El restaurant Kitsune obrirà portes a Barcelona per ampliar la seva oferta i respondre la demanda provinent de la capital. Els propietaris del negoci han escollit aquest moment per presentar una nova carta que mantindrà els plats que més agraden als clients. El cap d'operacions del grup Ben Amunt, Marc Serrés, ha apuntat que l'expansió de la cuina nipona no és una tendència passatgera.

Marc Serrés

És una cuina que ha vingut per quedar-se. Si coincideix que hi ha una moda molt millor, però les modes passen i jo crec que la cuina japonesa s'acabarà quedant.


Serrés també ha explicat que, tot i haver-hi un auge dels restaurants de cuina japonesa, les diferències entre els diferents establiments és notable. El procés d'internacionalització que ha viscut la gastronomia nipona als diferents països on s'ha instal·lat ha donat pas a la cuina fusió.

El restaurant Zuka comença enguany un projecte d'expansió amb l'objectiu d'obrir dos establiments. A principis de març, obriran un local a Barcelona. La direcció està estudiant, a més, l'opció d'obrir un tercer restaurant a l'àrea metropolitana i estudien les ciutats de Sabadell, Terrassa i Granollers. El cofundador de Zuka Àlex Jarque ha explicat que el nou restaurant mantindrà els estàndards de qualitat que té el local de Sant Cugat.

Àlex Jarque

La percepció és que la gent vol un japonès de qualitat, amb un servei excel·lent i que se'l pugui endur a casa. Aquest és el valor diferencial que tenim.


El nou restaurant té una superfície d'uns 200 metres quadrats i donarà feina a uns 15 treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.