Delphi diu al comitè d'empresa que l'activitat industrial té opcions de continuar a la planta


  • Comparteix:

La planta santcugatenca de Delphi / Foto: ACN

La planta santcugatenca de Delphi / Foto: ACN

Delphi ha confirmat aquest migdia en una reunió amb el comitè d'empresa que hi ha empreses interessades a continuar l'activitat industrial a la planta santcugatenca, tot i que per confidencialitat no s'han especificat els noms. El president del comitè d'empresa, José Antonio Morán, ha qualificat la trobada de 'cordial i fructífera', i veu amb optimisme el futur dels llocs de treballs que garanteixen aquestes instal·lacions.

En declaracions a Cugat.cat, el representant dels treballadors ha subratllat la importància que l'activitat industrial continuï, independentment de l'empresa que la condueixi.

José Antonio Morán

Volem que la fàbrica, si demà es diu d'una altra manera o fabrica un altre producte, sigui oberta. Fa 15 anys que Delphi és a Sant Cugat; la planta fa 54 anys que és a la ciutat.


El comitè d'empresa es reuneix, a les cinc de la tarda, amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, els alcaldes de Rubí, Terrassa, Ripollet, Sabadell i Cerdanyola i el president del Consell Comarcal. La trobada coordinarà les accions conjuntes per preservar l'activitat productiva i els llocs de feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.