Sant Cugat ja és oficialment la nova seu de Mapfre


  • Comparteix:

La companyia d'assegurances Mapfre ha inaugurat aquest dijous noves instal·lacions a Sant Cugat. La ciutat es converteix així en la seu central de la companyia a Catalunya, un espai que, fins ara, era a la Vila Olímpica de Barcelona. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa; el CEO de Mapfre a l'Estat espanyol, José Manuel Inchausti; el director general Territorial a Catalunya, Ferran Martínez, i diversos regidors de l'Ajuntament.

L'edifici de la nova seu, el Mapfre CUBS, té una superfície de 8.000 metres quadrats i ha estat remodelat recentment per acollir els més de 400 empleats que fins ara treballaven a la Torre Mapfre de Barcelona. La nova seu té diverses oficines per a l'atenció als clients, sales de reunions, un bar i, fins i tot, un gimnàs d'ús exclusiu per als treballadors.

El director general territorial de Mapfre a Catalunya, Ferran Martínez, ha destacat la importància de Sant Cugat com a 'nucli econòmic de Catalunya' i ha explicat que la ciutat disposa de tots els serveis que necessita la companyia per seguir creixent i desenvolupant l'activitat.

Ferran Martínez

Sant Cugat està acreditada per la seva fama de ciutat innovadora i 'business friendly'. Per nosaltres està claríssim que Sant Cugat és així.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha estat l'encarregada d'inaugurar la seu amb Martínez i el CEO de Mapfre a l'Estat espanyol, José Manuel Inchausti, que havia viscut quatre anys a Sant Cugat.

Conesa ha destacat que l'aposta de Mapfre per la ciutat és important ja que 'visibilitza que hi ha vida intel·ligent més enllà de Collserola' i referma l'aposta del consistori perquè Sant Cugat tingui un fort teixit empresarial. L'alcaldessa ha explicat que Sant Cugat està convertint-se en un centre estratègic a Catalunya.

Mercè Conesa

Crec que avui podem parlar de bones notícies perquè empreses de serveis consolidades, amb una facturació molt important i amb una oferta de creació de llocs de treball aposten per la nostra ciutat.


Tot i el canvi d'ubicació de la seu central de l'empresa, Mapfre mantindrà l'emblemàtica torre a Barcelona i la reformarà per dedicar-la íntegrament a lloguer a tercers i posicionar-la com una icona de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.