GFT buscarà 100 treballadors per incorporar al seu equip a la fira JOBarcelona'16


  • Comparteix:

Seu de GFT a Sant Cugat / Foto: GFT

Seu de GFT a Sant Cugat / Foto: GFT

L'empresa GFT, amb seu a Sant Cugat, buscarà 100 treballadors per a una possible incorporació a la companyia a la fira JOBarcelona'16. La cita és aquest dimecres i dijous al Palau de Congressos de Barcelona, i els perfils demandats són recents titulats en enginyeries i carreres tècniques que vulguin desenvolupar la professió en el sector de les tecnologies de la informació a àmbit internacional.

El director general de GFT a l'Estat espanyol, Carlos Eres, ha remarcat que esperen trobar a la fira el centenar de persones adequades per ocupar aquests llocs júnior. L'anglès és indispensable per superar el procés de selecció, ja que el 60% de l'equip estatal treballa amb clients del Regne Unit, Alemanya, Itàlia i els EUA.

La selecció de treballadors forma part del procés de creixement de GFT, que té previst contractar fins a 500 persones per a la diverses seus a l'Estat espanyol.

Els perfils més demandats per la companyia són enginyers de software en tecnologia JAVA, J2EE i 'fronte end' per a aplicacions webs i mòbils. També es demanden consultors de negoci per al sector financer i professionals especialitzats en tractament i anàlisi de grans volums de dades, com 'data scientits', arquitectes Big Data i experts en eines 'business intelligence'.

Altres empreses santcugatenques al JOBarcelona'16
Altres companyies amb seu a Sant Cugat també participaran en aquesta fira d'orientació laboral per a universitaris i professionals júnior. Són Banc Sabadell, Leroy Merlin, Boehringer Ingelheim, HP, Roche i Bureau Veritas.

Enguany, a la fira participen unes cent empreses que ofereixen 2.000 vacants per cobrir, tant a Catalunya com a la resta del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.