Carrefour compra l'hipermercat Eroski del Sant Cugat Centre Comercial


  • Comparteix:

L'hipermercat està situat al Centre Comercial

L'hipermercat està situat al Centre Comercial

Carrefour ha adquirit els hipermercats d'Eroski a Catalunya, entre els quals hi ha el del Sant Cugat Centre Comercial, 'per concentrar-se en el desenvolupament de Caprabo'. L'operació no hauria de suposar cap acomiadament ja que, diu el grup basc, la companyia francesa subrogarà les condicions laborals dels treballadors. Tot i aquesta operació, Eroski mantindrà els serveis de compra en línia a Barcelona i Tarragona.

Carrefour ha comprat 36 hipermercats de la cooperativa basca a l'Estat espanyol per un valor de 205 milions d'euros. A banda del de Sant Cugat, a Catalunya també ha adquirit els centres Eroski de Cornellà de Llobregat, Terrassa i Amposta.

D'aquesta manera, Carrefour recupera l'hipermercat de Sant Cugat després que al 2000 la companyia francesa es va veure obligada a vendre'l per culminar la fusió de Pryca i Continente ajustant-se a la llei de la competència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.