El SC Trade Center debat avui com adaptar les empreses a l'era digital


  • Comparteix:

El SC Trade Center informa sobre l'ús empresarial del núvol / Foto: SC Trade Center

El SC Trade Center informa sobre l'ús empresarial del núvol / Foto: SC Trade Center

El SC Trade Center organitza aquest dimecres una conferència per informar sobre l'evolució de les empreses cap al núvol, la digitalització i les conseqüències per al món empresarial. La cita comença a les sis de la tarda i tindrà les intervencions del president de l'Associació d'Empresaris de Cloud Computing de Catalunya (ACECCAT), Ferran Doñate; el responsable tècnic de l'empresa santcugatenca Bitchain, Joaquim Fenoy; el 'coach' i fundador de Dream Hunters, Jordi Llonch, i el director General de Microsoft a Catalunya, Jordi Marín.

La sessió començarà amb la ponència de l'ACECCAT, que explicarà el concepte de la innovació en el segle XXI. A continuació, l'empresa Bitchain parlarà del 'bitcoin', una moneda virtual que volen implantar al comerç local.

Dream Hunters explicarà com adaptar-se als canvis tecnològics del món empresarial. Per acabar, Microsoft a Catalunya analitzarà l'evolució de les empreses cap al núvol i la digitalització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.