Wineissocial crea la primera aplicació que permet descobrir el perfil de tast de l'usuari


  • Comparteix:

El sommelier Ferran Centelles és el creador del sistema que permet conèixer el perfil de tast de l'usuari

El sommelier Ferran Centelles és el creador del sistema que permet conèixer el perfil de tast de l'usuari

El club de vins online Wineissocial ha presentat durant l'edició d'enguany del Mobile World Congress la primera aplicació mòbil que permet a l'usuari descobrir el seu perfil de tast. L'aplicació, dissenyada per l'empresa de Banyoles Sixtemia, utilitza el sistema dissenyat pel sommelier Ferran Centelles que permet catalogar els vins d'una manera senzilla a través d'un qüestionari que analitza els gustos de l'usuari i ofereix una proposta personalitzada. L'aplicació està disponible per a dispositius iPhone i properament ho estarà per a Android.

Wineissocial funciona des de la seva fundació a través d'Internet però l'auge de les aplicacions i l'ús dels 'smartphones' han fet plantejar al seu fundador, Manel Sarasa, la necessitat d'ampliar l'oferta i crear una aplicació mòbil. La iniciativa s'ha posat en marxa fa poc més d'una setmana i se la descarreguen aproximadament 500 usuaris cada dia.

Manel Sarasa

Tenim molt clar que el futur del món del vi passa per la utilització de la tecnologia per fer fàcil al consumidor seleccionar i interaccionar amb el vi. Per això hem fet l'aplicació.


Amb l'aplicació els usuaris i els socis de Wineissocial podran subscriure's al club, accedir a la bodega i comprar el vi que desitgin. Sarasa explica que es tracta d'una eina pionera en el sector vinícola.

Manel Sarasa

És l'única aplicació que permet descobrir el teu perfil de tast i rebre recomanacions de sommeliers de prestigi adaptades als teus gustos al mòbil.


La companyia té actualment 200.000 usuaris web i 5.000 subscriptors, i reparteix aproximadament 10.000 ampolles de vi al mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.