Grifols inverteix 25 milions d'euros per ampliar la participació a Progenika fins al 89%


  • Comparteix:

La seu de Grifols a Sant Cugat / Foto: ACN

La seu de Grifols a Sant Cugat / Foto: ACN

La farmacèutica Grifols, amb seu a Sant Cugat, ha invertit 25 milions d'euros en l'empresa bilbaïna Progenika per comprar prop d'un 33% més d'accions. A partir d'ara, la companyia controlarà més del 89% de les accions de l'empresa basca.

Paral·lelament, Grifols reconeix que en set de les seves companyies ubicades als Estats Units, Alemanya, Itàlia i l'Estat espanyol s'estan duent a terme inspeccions fiscals. L'empresa, però, no preveu que això tingui cap impacte econòmic en la seva activitat.

En concret, com es diu en la memòria dels comptes anuals, les inspeccions fiscals s'estan efectuant a tres empreses situades als Estats Units, Alemanya i Itàlia, i a quatre societats de l'Estat espanyol. Grifols qualifica aquestes inspeccions de 'regulars' i afirma que 'qualsevol companyia de dimensió i implantació territorial similar' també les pateix.

A més, l'empresa destaca que ser objecte d'una inspecció fiscal 'no pressuposa' l'existència de cap irregularitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.