La taxa d'atur de Sant Cugat, la segona més baixa del Vallès Occidental


  • Comparteix:

Aturats, a una oficina d'ocupació / Foto: ACN

Aturats, a una oficina d'ocupació / Foto: ACN

Sant Cugat ha tancat el febrer amb una taxa d'atur del 8,63%, un 0,4% menys que el mes anterior, segons dades del Consell Comarcal del Vallès Occidental. El nostre municipi té la segona millor dada de la comarca i només el supera Matadepera.

Si es compara amb el febrer de l'any passat, el descens de la taxa és del 14,9%. En l'actualitat, hi ha 3.295 persones sense feina a la nostra ciutat.

A Sant Cugat, la taxa d'atur en homes és del 8%, mentre que arriba al 9,3% en dones. En xifres absolutes, hi ha 1.557 homes sense feina i 1.738 aturades.

La taxa d'atur arriba al 10,4% en les franges d'edat dels menors de 25 anys i dels majors de 45. La taxa cau al 7% en el sector de població entre els 25 i els 44 anys.

El Vallès Occidental té 66.093 persones aturades. La taxa d'atur de la comarca és del 15,59% i disminueix un 0,7% respecte el gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.