Els paradistes del Mercat Torreblanca autogestionaran a partir d'ara l'espai


  • Comparteix:

Interior del Mercat Torreblanca / Foto: Web de l'Ajuntament

Interior del Mercat Torreblanca / Foto: Web de l'Ajuntament

Els paradistes del Mercat de Torreblanca autogestionaran l'espai comercial a partir d'ara. Ho estableix el conveni que han signat aquest dimarts amb l'Ajuntament amb l'objectiu de millorar i agilitzar el servei que es presta. El pressupost per gestionar el mercat és de 217.000 euros anuals, que paguen directament els concessionaris en concepte de taxa.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha encoratjat els paradistes a continuar sent emprenedors ara amb l'autogestió i els ha assegurat que no estaran sols en el procés.

Mercè Conesa

És un pas valent. Ells són emprenedors i fins ara estaven en un espai on depenien sempre de la presa de decisió de l'Ajuntament i ara ho gestionaran de manera col·lectiva. Tenen una sèrie d'incògnites però nosaltres no ens en desentenem.


El president de l'associació de concessionaris, Mauricio Cano, aposta perquè aquest acord sigui beneficiós, sobretot, per als usuaris.

Mauricio Cano

Esperem que aquest conveni siguin satisfactori i fructífer per a totes les parts i sobretot en benefici de la ciutat.


La gestió del mercat engloba la neteja, el manteniment, els horaris i la dinamització de l'espai. El Mercat de Torreblanca té actualment 42 parades.

L'aparcament, un tema pendent
En la signatura del conveni, els representants dels paradistes han mostrat la inquietud per solucionar els problemes d'aparcament a la zona per equiparar-lo a altres espais comercials i mercats, com el de Mira-sol, on hi ha més espai per aparcar i gratuït. L'equip de govern ha explicat que és un tema pendent, que està sobre la taula i que properament presentaran una alternativa per millorar-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.