La farmacèutica Boehringer Ingelheim obté 24 milions de beneficis durant l'any passat


  • Comparteix:

La seu de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat exporta a més de 60 països.

La seu de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat exporta a més de 60 països.

El grup Boehringer Ingelheim ha obtingut uns beneficis, durant l'any passat, de 24'11 milions d'euros. La multinacional alemanya, que té seu a Sant Cugat, ha augmentat les vendes en més d'un 18% assolint una facturació de 322 milions d'euros. La companyia ha explicat que durant l'any passat van invertit més de sis milions i mig d'euros en la planta de Sant Cugat.

Boehringer Ingelheim ha presentat avui els seus resultats econòmics que avalen el creixement de la farmacèutica alemanya. En total, durant l'any passat, la companyia va facturar 322 milions al conjunt de l'Estat Espanyol.

Bona part de l'èxit d'aquests resultats s'obtenen de Catalunya, especialment, de la planta de Sant Cugat que s'ha convertit en una peça neuràlgica per l'estratègia de negoci de Boehringer. El conseller delegat de Boehringer a l'Estat, Manuel Garcia Garrido, ha confirmat l'aposta per Catalunya com a motor del negoci a Espanya:

Manuel Garcia Garrido

Hem fet una aposta per Catalunya i especialment per sant Cugat que ha rebut quasi la meitat de la inversions, 6'5 milions.


El 2003, la companyia va invertir 6,5 milions en la planta santcugatenca, la meitat del total de la inversió feta a Catalunya.

Garcia Garrido ha explicat que durant el 2003 la planta de Sant Cugat va arribar al seu rècord històric de producció el que li garanteix unes molts bones perspectives de futur:

Manuel Garcia Garrido

Aquest any hem arribat a un rècord de 120 milions d'ampolles d'injecatbles que hem exportat sobretot al mercat xinès.


La farmacèutica també ha anunciat la seva voluntat de seguir apostant per la innovació tal i com s'ha fet durant el 2003 on va invertit en recerca i desenvolupament un total de 7,55 milions d'euros. Precisament ha anunciat nou llançaments de productes destinats a minorar els efectes de malalties com la SIDA, la depressió o el parkinson.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.