Orange posa a disposició dels santcugatencs formació en el sector digital


  • Comparteix:

L'acord s'ha presentat aquest dimecres

L'acord s'ha presentat aquest dimecres

Aturats, autònoms, petits empresaris i comerciants de la ciutat podran formar-se en noves tecnologies gràcies als curs 'Sé digital' que ofereix l'Escola d'Organització Industrial (EOI) en col·laboració amb Orange. Així es desprén del conveni presentat aquest dimecres entre aquestes entitats i l'Ajuntament que facilita formació gratuïta per millorar la competitivitat i l'ocupació a través de les oportunitats que ofereix la xarxa.

Descobrir la tecnologia, conèixer noves oportunitats de negoci, trobar noves fonts de finançament i formació en qüestions legals i fiscals són els temes que proposa el curs, impartit per l'EOI, l'escola de negocis vinculada al ministeri espanyol d'Indústria, Energia i Turisme. Es tracta d'una iniciativa en línia de 20 hores lectives i cinc àrees temàtiques que serveix d'introducció a les possibilitats que ofereix l'economia digital. Una proposta que s'ha posat en marxa a cinc municipis catalans, entre ells Sant Cugat.

El gerent de Relacions Institucionals d'Orange a l'Estat espanyol, Gonçal Bonhommehan, apunta qui es pot beneficiar d'aquesta oferta.

Gonçal Bonhommehan

A qui vol muntar muntar un petit negoci, al comerç per què pugui fer servir cànons digitals, als emprenedors que vulguin vendre a tot arreu i les Pimes per què entrin a la xarxa.


El tinent d'alcalde d'Empresa i Economia, Carles Brugarolas, ha qualificat d'oportunitat aquesta iniciativa i ha animat els santcugatencs que l'aprofitin per millorar la seva situació laboral i la competitivitat de les seves empreses. A més, Brugarolas considera aquest acord un primer pas en l'entesa entre la companyia, l'EOI i la ciutat.

Carles Brugarolas

Som el municipi que creix més ràpid de tot el país i un dels primers de l'Estat. Aquest creixement és fruit, en part, d'aliances com aquesta. Pensem que això és un primer pas.


La matriculació és gratuïta i es pot fer efectiva a través de la pàgina web del curs 'Sé digital'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.