El comitè de Delphi veu 'lluny però possible' l'acord amb la direcció per l'ERO


  • Comparteix:

Direcció i comitè d'empresa han iniciat les negociacions

Direcció i comitè d'empresa han iniciat les negociacions

El comitè d'empresa de Delphi assegura que assolir un acord amb la direcció està ara mateix 'lluny', però és possible. Totes dues parts s'han reunit aquest dilluns per primera vegada amb la presència d'un mediador en el marc de les negociacions per l'ERO que afecta la totalitat de la plantilla, amb 540 treballadors. Segons el comitè d'empresa, s'ha avançat 'alguna cosa' en les alternatives d'ocupació i en concret en la possible oferta de reindustrialització, però és encara 'molt insuficient'.

En aquesta línia, el comitè d'empresa reclama una proposta que cobreixi el màxim nombre de llocs de treball possibles, que siguin de qualitat i durables en el temps. El president del comitè d'empresa, José Antonio Morán, ha explicat que l'actual oferta de la direcció no compleix amb aquestes condicions, ja que es basa en una proposta no vinculant d'una empresa o diverses empreses que no s'ajusta a les seves reclamacions.

José Antonio Morán

Parlem d'una possibilitat d'una o diverses empreses que cobreix uns 200 llocs de treball amb unes condicions del conveni provincial més el 10% per una durada de tres anys.


Per això, els representants dels sindicats veuen lluny poder arribar a un acord amb la direcció, pero asseguren que treballen per poder assolir-lo, com ha destacat Morán.

José Antonio Morán

Estem lluny d'un acord però hi ha possibilitats durant aquest mes. Totes les parts han de prendre decisions. Avui estem lluny d'un acord però en el camí.


De cara a la propera reunió, el comitè d'empresa espera que la direcció concreti la seva contraoferta davant aquesta possibilitat de reindustrialització. De moment, els representants sindicals mantenen l'opció de convocar mobilitzacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.